Книжевни настапи на Стефан Марковски во Сан Себастијан

Настапите на Марковски се оддржаа на 10 и 13 септември во библиотеката Сан Херонимо во Сан Себастијан, односно библиотеката во Сан Хуан. Пред баскиските, односно...

Во Кавадарци утре започнува „Тиквешки гроздобер 2018”

Од утре 7-ми септември во градот Кавадарци започнува традиционалната манифестација „Тиквешкигроздобер 2018” со тродневна целодневна и вечерна програма. Градот Кавадарци со задоволство ги кани сите...

Нова MAC Dazzleshadow Liquid колекција

Маѓепсајте, хипнотизирајте и инспирирајте. MAC ви претставува потполно нови волшебни Dazzleshadow Liquid сенки за очи. Колекцијата содржи нијанси блескави како дијаманти, но и оние со суптилен сјај, па се...