Маркетинг

Hybread.mk е медиум кој има за цел да ја подигне свеста на културно и софистицирано известување и информирање на својата публика.

Содржините се од информативен, едукативен и забавен карактер.

Во тек со настаните од земјата и од светот, порталот третира стил на живеење за луѓе кои одбираат какви информации сакаат да прочитаат.

Начини на рекламирање:

  • Банер
  • Пр
  • Социјални мрежи (Официјален Facebook, Instagram и Twitter профил на порталот).

КЛИЕНТИ

13720493_1239739049392149_803004362_o

 

Контакт: marketing@hybread.mk

Телефон: 070/356 512