НОВА КНИГА ЕСЕИ НА ВЕНКО АНДОНОВСКИ ВО ИЗДАНИЕ НА ТРИ

Во издание на ТРИ излегува од печат најновата книга од авторот и професор Венко Андоновски со наслов „ДОСТОЕВСКИ И МЕКДОНАЛДС“. Оваа збирка есеи е...

Музичка програма за престојниот Skopje Wine Expo 2019

Традиционално, во Скопје ќе се одржи најголемиот македонски вински фестивал под покровителство на град Скопје. Од 26-28 септември на плоштадот „Мајка Тереза“ пред платото на...

Избувнување на бунтовниците за време на модната недела во Лондон предизвика реакции кај присутните

Септемвриската модна недела во Лондон им понуди на вљубениците во модата и трендовите кои потрошувачите веројатно ќе ги купат во пролет и лето 2020....