Антониа Гиговска – Моите омилени македонски песни

0

Антонија Гиговска веќе не е само пинкова ѕвездичка, туку пејачка со неколку големи признанија, заради што многумина ја нарекуваат „најсилниот млад глас во Македонија“. А таа не само што пее мак музика туку обожава да ја слуша, посебно овие три песни.

Тоше Проески – Го лажам секој нов рефрен

Елена Ристеска – Доживотно

Тамара Тодевска – Нејќеш да сум сама

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.