Убавината има нова димензија – Ева Мендез и Estée Lauder

Estée Lauder уште еднаш ја дефинира убавината на жената, овојпат гледајќи во иднината. Станува збор со новиот Estée Lauder New Dimension Shape+Fill Expert серум...

ИНТЕРВЈУ: Петар Лазаров "Ентузијазмот е еден од нашите најголеми двигатели"

Тip оf the week е прирачник кој обработува теми од секојдневниот живот коишто ќе ви помогнат да си го подобрите вашето лично и професионално...

Јелена Јованова: Во Загреб го распакував безусловно своето срце, а кај што е срцето...

Кога разговарате со неа, имате впечаток дека светот има розова боја. Леснотијата се забeлежува во секој нејзин збор, постапка и насмевка. Тоа беше мојот...