Забавувајте се: Одберете камен и дознајте што ви следи во блиска иднина

0

Не размислувајте долго, едноставно одберете камен кој Вам најмногу Ви се допаѓа.

Камен бр. 1
Првиот камен на сликата е Опал. Тој се нарекува и месечев камен. Фактот дека го одбравте токму овој камен значи дека сега најмногу Ви е потребен одмор од градската бука и метеж. Чувствувате потреба да се изолирате извесно време и да заборавите на проблемите.
Потребно Ви е време да ги средите емоциите. Најдобро би било доколу во следните денови отпатувате на краток одмор, на некое мирно место со помалку туристи. Доколку не може да си го овозможите тоа, тогаш испланирајте продолжен викенд. Без разлика дали тоа ќе биде викендичка на планина или куќа на село, важно е да си овозможите време за одмор.

Камен бр.2
Вториот камен е Малахит. Овој ваш избор алудирана тоа дека во брзо време Ве очекуваат големи животни промени. Исто така може да преживеете големи изненадувања во личниот живот. Бидете храбри, ѕвездите се на Ваша страна. Само напред.

Камен бр.3
Третиот камен е Сончев Камен. Она што Ве привлече кон него значи дека сте оптимисти. Иднината Ви е јасна и светла. За Вас добро е што почесто да излегувате надвор во природа. Секогаш ќе бидете повесели доколку времето го минувате надвор, на свеж воздух. Продолжете да ја примате енергијата од сонцето и немојте никогаш да ја изгубите Вашата весела страна.

Камен бр.4
Овој камен е Обсидијан. Овој избор значи дека Вашата потсвест пробува да Ви каже дека е време за промени. Во следните денови треба да избегате од мрежата на старите навики и чекор по чекор да почнете да создавате нов живот. Најдобро време за нов почеток е сега.
Притоа не заборавајте да бидете благодарани. Немојте да бидете ниту љубоморни. Не завидувајте. Не дозволувајте вакви мисли да се шират во Вашиот ум. Потрудете се и можете да бидете сигурни дека новиот начин на живот ќе ве донесе до саканите резултати.

Камен бр. 5
Овој камен се нарекува Ховлит. Со самото тоа што го одбравте овој камен значи дека сте личност со отворен ум. Во секоја дискусија сте спремни да го сослушате и разберете соговорникот. Самото тоа ви дава уникантна способност да ја согледате ситуацијата од повеќе страни.

Вие сте чувствителни. Одлично го разбирате она што другите пробуваат да ви го кажат и пренесат. Имате дарба да ги разберете животните со поглед.
Она што треба да го направите во брзо време е да фантазирате и да визуелизирате. Бидејќи се што планирате во наредните 30 денови е судено да ви се оствари.

Камен бр.6
Овој камен се нарекува Даламатинец. Овој избор значи дека Вие сте весела и оптимистична личност. За Вас во важно во животот е да се игра добро. Во наредниот месец испланирајте нови авнтури. Запознајте нови пријтели, сега е одлично време за тоа. Што и да започнете во овој период ќе заврши со успех.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.