За прв пат во Македонија, Изворска со ласерско означување!

0

Кога пред вас имате бренд на кој може да му верувате, бренд каде природата секогаш е на прво место, во тој случај сè е полесно.

Македонскиот бренд Изворска е производ кој веќе на големо е прифатен на македонскиот пазар, чија предност, покрај останатите карактеристики, е Еко амбалажата.

Сега, истата се надополнува со ласер одбележување кое комплетно го заменува мастилото кое е потешко за разградување при рециклирање на пластиката.

Првично овој начин на одбележување ќе биде наменет за Изворска, а потоа истиот ќе се имплементира и на амбалажата на природната, минерална вода Кожувчанка.

За прв пат во Македонија, Изворска е таа која има ласерско означување!

Од природата за природата, Изворска!

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот