За прекрасните парови…

0

Има парови на кои им е судено да се заедно. Тие обично се препознаваат на прв поглед.

Може да бидат бескрајно вљубени како Ромео и Јулија, верни како Бони и Клајд, супер забавни како Том и Џери, тотално спротивни еден од друг како Убавицата и Ѕверот…
Сите тие имаат нешто заедничко, некоја волшебна енергија која ги поврзува.
Можеби таквите парови не се совршени, но се прекрасни кога ќе ги здогледаш на улица, во ресторан, на автобуска постојка.
Тие се парови во кои партнерите почнуваат да си личат еден на друг со тек на време. По некое време поминато во врска, се облекуваат слично без претходно договарање. Знаат што мисли другиот без да изустат збор. Таквите парови силно веруваат во она дека за секое тенџерче има капаче.
Погледнете една интересна галерија за таквите, прекрасни парови.
za prekrasnite parovi (1)
za prekrasnite parovi (2)
za prekrasnite parovi (3)
za prekrasnite parovi (4)
za prekrasnite parovi (5)
za prekrasnite parovi (6)
za prekrasnite parovi (7)
za prekrasnite parovi (8)
za prekrasnite parovi (9)
При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот