За нив годините се само бројка 

0

Некои дами, како следниве што ќе се најдат на листата се како вино – колку се постари толку се подобри!

Овие дами се вистински доказ кој одговара на машката фантазија за повозрасни жени. Точно е дека жените се плашат од стареењето и годините, но тие докажаа дека годините за нив се само бројка.
Тие изгледаат подобро и оние на 30 години, а од таа причина предизвикуваат восхит и почит од цел свет.

На листата се најдоа жени кои имаат повеќе од 60 години, а некои ја поминуваат и седмата децинија. Сепак тоа не ги спречува да изгледаат како „million dollar baby“.

Следната листа е порака до сите мажи, а особено жени:

„Не плашете се од годините, тие се само бројка. Убави сте без разлика на годините“.

За кои жени станува збор погледнете:

Christie Brinkley– 62 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (10) Susan Sarandon – 69 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (30)
Meryl Streep – 67 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (20)
Lauren Hutton – 72 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (2)
Jessica Lange – 67 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (18)
Morgan Fairchild – 66 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (21)
Stevie Nicks – 68 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (25)
Jane Fonda – 78 години

muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (17)
Raquel Welch –  75 години

muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (99)
Jane Seymour – 65 години

muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (7)
Bernadette Peters – 68 години

muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (8)
Chaka Khan – 64 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (9)
Goldie Hawn – 70 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (14)
Susan Lucci – 69 години

muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (28)
Diana Ross – 72 години
muski-magaizn-fun-zanimljivosti-matorke-godine-su-samo-broj (11)
При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.