Би вкусиле ли вселенски колачиња?

0

Велат дека храната која космонаутите ја јадат додека се на мисија во вселената не е воопшто вкусна. Таа се состои од чудни прашоци спакувани во разни пакувања и течности. За среќа, се наоѓаме на Земјата, а храната е еден од начините за да дојдеме во допир со вселената. Некои од благите нешта ни се чинат дури и премногу слатки за да би можеле да ги изедеме. Како овие прекрасности, на пример.

space cookies 4space cookies 3vselena

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот