Водолијата и сексот

0

Мажот водолија е навистина заинтересиран за личноста на една жена и не ја гледа како сексуален предмет освен ако не сака да го направи тоа. Но, тој се восхитува на нејзиниот дух и нејзината душа, како и за нејзиното тело. Ја приближува бавно и внимателно. Тој ужива да ја воведе жената во неговата спална соба. Ова е доста во спротивност со неговата аверзија на долго “загревање” во други области, но објаснувањето е едноставно. За него, заведувањето е многу важен дел од претставата.
Идеална секс поза за мажот водолија е да бидете над него и нема да му пречи да искористите по некоја секс играчка, тоа ќе го зачини задоволството.

Кога станува збор за секс, жената водолија може да биде доста авантуристички настроена, која сака ризик. Сепак, колку што таа е авантурист во спалната соба, таа не не смета дека сексот е нешто што го сочинува синџирот на поддршка за врската. Жената водолија верува дека тоа е само дел од природниот процес низ кој поминува човечкото тело и таа не мора да го врзува за нејзината сентиментална страна.
Таа обожава секс играчки и помагала, исто како мажот водолија. Идеално за неа е секоја можна дополнителна стимулација.

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.