Внимавајте – овие прашања се забранети на почеток на врската!

0

Кога сте на почеток на врска, има некои работи кои не треба да ги кажете ако сакате уште еден состанок.

Едвај чекам да се повтори вечер како оваа

Сериозно? Колку и да ви било убаво, немојте прерано да го откриете тоа. Пораката ток ќе ја разбере нападно и во неговите очи ќе изгледате како девојка која очајнички го бара неговото внимание. Мажите се склони кон мислењето дека девојката во секој дечко го гледа идниот сопруг, а тоа ги плаши.

Сакаш ли да ги запознаеш мајка ми и татко викендов?

О, не ова никако! Ако сакате да го истерате тогаш сте на вистински пат. Рано е за родители, а зошто би сакале да ги запознае вашите, па не ви треба компликација плус. Не го саботирајте односот толку рано.

Добро, кај беше?

Ваквите прашања мажите ги доживуваат како наметнување на вина и обид за контрола. Ова прашање тие никогаш не го сакаат, а најмалку на почеток на врската.

Мислиш на мене?

Ова прашање доаѓа во предвид само во подлога врска. Мажите повторно ќе се почувствуваат нападнати од емоции, а знаеме како реагираат тие на емоции. Тие сметаат дека тоа е пребрзо зближување и ќе ги снема од врската пред да кажете нешто друго потоа.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.