Внесете светлина во домот

0

Малите работи прават голема разлика. Овој пат таа разлика се интересните, впечатливи, поинакви ламби и лустери што му даваат поинаков и повпечатлив изглед на домот.

Кога купувате светилка за во домот, важно е да го имате предвид внатрешното уредување за таа да се вклопи во целиот ентериер. Внимавајте на бојата, на материјалот од којшто е изработена. Сакате да купите необичен лустер или ламба којашто ќе остави силен впечаток на просторот и че говори за вашиот личен стил?

Опциите се бројни – едноставна винтиџ ламба, стаклена, метална, комбинација од две или од три светилки. Да, опциите се неограничени. Која од овие е вашиот избор?

gallery-1479211164-002-ikea-new-preview gallery-1479210956-001-sofacom-preview 1479212908-008-house-of-fraser gallery-1479211826-003-george-home gallery-1479211331-008-marks-and-spencer gallery-1479212400-011-very gallery-1479212516-007-pooky-huge gallery-1479213654-006-the-white-co

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.