Видео рецепт: Тост замотан во сланина

0

Погледнете го видеото за да дознаете како да подготвите Тост… замотан во сланина 🙂

Состојки
  1. тост лепчиња
  2. малку сланина
  3. малку кашкавал
  4. малку бри сирење