ВИДЕО: Медитација за љубов кон себе

0

Да се биде личност на оваа планета можеби е тешко. Се што ќе создадете сакате да биде совршено, но понекогаш надворешниот притисок може да биде пречка за тоа што го правите.

Дишете. Сетете се дека вие сте повеќе од вашите достигнувања- успеси.
Најдобриот начин да ги надминете вашите незадоволства и чувства е да покажате повеќе љубов кон самите себе.
Ако негативните вибрации ги претопите во позитивни, тоа ќе влијае и на околината околку вас.
Ова е потсетник за љубов кон самите себе. Секогаш сте посилни одошто сметате.

Погледнете го ова видео и почнете да го вежбате ова чувство за себеси. Пренасочете ги негатоивните чувства кои ги имате за себеcи, и променете ги со потопли и понежни.
Бидете чувствителини кон самите себе, тоа понекогаш е поважно одошто да сте чувствителини кон другите.

На крај ако секој поединец не гаи љубов за себе не може вистински да сака друга личност.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.