„Vanity Fair“ забавата по Оскарите со нови изгледи на црвениот тепих

0

И како што е редот, по завршување на Оскарите следи традиционалната забава на магазинот „Vanity Fair“ каде повторно се очекуваат нови блескави изгледи на црвениот тепих.

Глумиците освен изгледот за време на Оскарите, секогаш се трудат да изгледаат поинакво и за време на оваа забава каде конечно може да се забавуваат и да се опуштат од стегнатите тоалети.
Овогодинешната забава на „Vanity Fair“ повторно изобилуваше со  познати ѕвезди како од филмската така и од музичката сцена.

Пренесуваме дел од атмосферата и секако од новиот изгледот на глумиците.

0a0a46c5475ec8394c91482288456c8f
1d84711988012f8a2e26817797b20429
2ac8905de8ffd931a81b46222059ca92
2f8cfd3788a411bb1c2e56222adf2905
3cb314a17e5eccb59c34683678680227
4a2cb1567a0e52d8653b0cc12405ba81
4a713420f8ac92c9b64bccf1d162fe79
6a630c5219a48c90111cf2dbf3278de6
7cca3f4c3914b817f294776a4c6278dc
8b4cdd8cb36e898a3e3402023d1155d1
8ed04b80adacd955282aea826017bf9b
09d266323b479a7a285add9d0b272355
14a995d003a0574ccef8adc78917d5fb
34c4afd6967e7dbbe2656b7cfc302f7a
42aaa1ea3f2983e6c1a2b35b5221b1ad
93a4c28e37673f2a12129aaffe1de71b
99e373a15bbe356d97fb285716be4518
549ce5d09af879917c80baab15fccd81
587f6e3a6c53393d48498e2d3b1a5fa1
641ed994863f3f579bad58d813a6f74f
695f1ddb6bb27762f9679c169f0f58eb
769fb2fe67d034d5d1c57720c1f979e0
872b6cfb78937d0986843c833a3094a1
2533e60baad7ac78440bf9daff5e0bc1
4680e32b8ffc68b6f1c87a7af7115489
06748b646742626639223b722701eb50
64298a0443d7b654c21049f4b15c7253
78592bcee4c066cd44e52ed2ab10bad6
a9f92760648d5140558a9733c585e3a9
a5796598b13fb0260db7468760dd7723
af7b0c9a3f3ad81ca2394da57905c62a
b7f7e40877b958b81fdc93218bb2e4e6
b84f06fe3f2d9232a682dc64080d462c
b41061f6760c3a024c160774a703a49b
ba2368a6b1f5fcab155418be152b1f4a
c3a2e149918082976a6c837543e19821
c3ac60ecf8a266037bafdcfa690a618e
c6e533aeb432d7086c96dd5095133c07
c22b8408e1b2e05c93c6b880977e5771
c628d2078e1991d2339a7ab9406b21fd
cc21a57bc9430c64562a2fe221caf472
d262b5adb0937cb46aeeb8b2ce91db76
dasha_zuhkova_oscars_after_parties_vanity_fair_red_carpet_08__large
e15db46d3aefdb174866ba5589d19fa4
e0927ce9657e297c0191f03431415ab0
f3e8101c6de8e14f4862dfdede35ab9d
jessica_alba_oscars_after_parties_vanity_fair_red_carpet_12__large
joan_collins_oscars_after_parties_vanity_fair_red_carpet_09__large
mary_j_blige_oscars_after_parties_vanity_fair_red_carpet_05__large
sam_taylor_johnson_aaron_taylor_johnson_oscars_after_parties_vanity_fair_red_carpet_10__large

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.