Уште само две недели до Business Confidential

0

Уште само две недели до една од најквалитетните бизнис конференции кај нас, со Paolo A. Ruggeri!

Не пропуштајте да бидете дел од уникатниот настан кој ќе ви помогне:

– Да го развиете вашиот бизнис користејќи го човековиот талент и способностите;

– Ќе научите повеќе за контраинтуитивни пристапи на лидерство за развој на бизнисот;

– Креирање на пасивен приход – како Вашата компанија да работи и без Вас;

– Шест принципи на продажба кои се применливи ВЕДНАШ за зголемување на Вашата продажба и приходи;

– Како да развиете интернационални можности за Вашиот бизнис, и тоа со ниски трошоци;

Како и многу други теми кои ќе Ви помогнат во Вашиот професионален развој, и развојот на Вашиот бизнис. Повеќе за агендата прочитајте на овој линк.

untitled-1

Paolo A. Ruggeri е основачки партнер на OSM International Group (www.osmconsultgroup.com) менаџмент консалтинг компанија базирана во САД и со постоечки канцеларии во Европа, Латинска Америка и Азија, која нуди уникатни алатки за анализа и развој на бизнисот со докажани резултати повеќе од 25 години. OSM International Group може на самоодржлив начин да ги подобри сите бизнис операции без разлика на пазарот, економските услови или деловните циклуси.

Повеќе за резултатите на OSM International Group прочитајте на овој линк.

Следете го блогот на Business Confidential на овој линк за повеќе корисни содржини и совети околу професионалниот развој, мотивација и лидерство, развој на продажни вештини, тактики, совети, интернационални можности за развој и тн.

Последен рок за пријави на конференцијата каде ќе имате директен пристап до Paolo A. Ruggeri е 09.11.2016. Цените за учество се овде, а регистрациите се одвиваат на овој линк.

Не пропуштајте!

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.

Остави коментар