ПОЗНАТИ ЛИЦА 'ИЗДЕЛКАНИ' НА КИВИ

0

Овошјето има скриени намери, како што демонстрира уметникот Anthony Chidiac, кој со делкање на киви создава познати личности, политичари и поп-ѕвезди. Од Justin Bieber, па се до Adolf Hitler и Harry Potter, овој артист ни ја покажува и „другата страна“ на овошјето.

Слични дела можевме да видиме и со изделкани лубеници и со изрежани геометриски фигури на банани. Сега за промена погледнете ги овие интересни дела.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29