Trussardi ќе ве увери колку е важен парфемот за мажите

0

Дали некогаш сте се запрашале колку е важен парфемот за мажите?

Според едно истражување направено во Австралија, жените се чувствуваат маѓепсано и секогаш го задржуваат погледот на мажи кои мирисаат убаво, иако можеби не станува збор за маж кој не е по нивниот вкус.

o.28275

Парфемот ја креира сликата за личноста која го носи и ги привлекува луѓето околу себе. Се смета дека мажите кои носат парфем се подобро организирани од другите и се грижат за својот изглед.

Факт кој го потврдува секој маж кој на себе носи еден од парфемите на Trussardi, и секоја жена која е опиена од мирисот во тој момент.

o.19999

Trussardi парфемите имаат дрвена мирисна нота, посебен италијански шмек, секогаш уникатна амбалажа, а привлечноста ја докажува и фактот што некогаш и жените знаат да го искористат заради лесната адаптибилност на различни вкусови. Италијанците, освен што владеат со модата, тие царуваат и на престолот на парфемите.

Каков Trussardi носите вие денеска?

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.