Тренд Гастро Бар – каде приготвувањето храна е наука

0

На големо задоволство на сите гурмани кои сакаат да уживаат во удобна и модерна атмосфера, утре (среда, 01.06.2016) од 21:00 се отвора новиот Trend Gastro Bar во населба Аеродром! (поранешен McDonalds)

13349075_10154297451853442_196527501_n

Како што и самото име навесува, Gastro Bar-от е концепт кој ја освежува и одново дефинира кафе-културата преку концентрација на високо квалитетна кујна и ново, внимателно осмислено мени. Новиот импозантен објект уреден по светски стандарди, онака да може да доликува на било која светска метропола, освен по удобноста и модерниот ентериер ќе биде препознатлив и по свежо приготвените порции, пицата приготвена на дрво-печки и порции во кои се внимава на детали до последната користена состојка!

Не очекувавме ништо помалку од Тренд!

 Повелете на отворање утре во 21:00!

Се гледаме таму!