7 C
Skopje, MK
Saturday, April 4, 2020
Тагови љубов

Таг: љубов

Надежта и желбата се нож со две острици

Решиле мислите да си играат со мене, баш кога ми треба сон и кога ми е потребно да си наполнам батерии за цела недела....

Зошто на децата им се потребни баба и дедо?

Ако седнете и разговарате со современите родители, дел од нив ќе ви кажат дека најлошoто нешто што може да им се случи на нивните...

Љубов, музика и вино – Рамстор мол го претвораме во Валентино

За вљубените секој ден е денот на љубовта, а пак за љубителите на доброто вино, секоја прилика е повод за наздравје. Но, спојот на...

Што сакаат децата родителите да прават за нив

Интересно е што родителите секогаш имаат барања за своите деца како дел од процесот на воспитување. Ги поставуваат како задачи преку кои сметаат дека...

Имам пет нешта да кажам! – Џалалудин Руми

Љубовникот се буди од сон и направо ѝ говори на љубената, „Ти си небото под кое духот ми кружи, љубов во љубовта, место на воскресение. Нека овој џам...

На кои хроскопски знаци би можело да им биде скршено срцето...

Близнаците конечно ќе научат да се натпреваруваат со себеси и ќе научат некои лекции на потежок односно, поболен начин. Во 2018 некои хороскопски знаци би...

Бидете тука за својата пријателка кога нејзиниот живот е никаков, а...

Вашиот живот е идеален - штотуку ве унапредија на работа, се преселивте во стан од соништата и имате момче заради кое ви летаат пеперутки...

Какви жени сакаат мажите?

Мажите ги сакаат овие жени! ДЕВОЈКАТА СО КОЈА МОЖАТ ДА РАЗГОВАРААТ Под овој тип на девојки спаѓаат оние на кои мажите можат да им се отворат...

Луѓето се заедно сè додека сакаат да бидат заедно

Ниту должност, ниту чест, ниту морал не ги врзуваат луѓето еден за друг. Кога некој сака да замине, тој ќе го стори тоа без...

Владе Јеротиќ открива: Како го бираме партнерот и каква е улогата...

Има ли вистина во поговорката - „Каква мајка таква ќерка“? На ова прашање психологијата во голем дел може да даде одговор. Поточно, психологијата се...
- Advertisement -