5 C
Skopje, MK
Thursday, January 24, 2019
Тагови љубовна врска

Таг: љубовна врска

Луѓето се заедно сè додека сакаат да бидат заедно

Ниту должност, ниту чест, ниту морал не ги врзуваат луѓето еден за друг. Кога некој сака да замине, тој ќе го стори тоа без...

ТЕСТ: Дали е време да ја прекинете врската?

Без разлика дали сме во нова или долгогодишна врска, сите сме имале моменти кога сме се запрашале дали постапуваме правилно или треба да раскинеме. Понекогаш...

Што им е поважно на мажите од сексот

Всушност постои и ваква работа што можеби ќе го промени мислењето кај жените за спротивниот пол... Иако има еден стереотип што е тешко да се...

Кои особини мажите ги сакаат кај жените

Што повеќе трендот на глобализацијата е позастапен, толку повеќе луѓето стануваат заситени од она што наокалу се случува и личностите кои ги запознаваат во...

Зошто никогаш не треба да се навраќате на старата љубов

Откако сте решиле да ја завршите врската со партнерот дали е потребно враќање назад? Повеќето двојки наместо да свртат нов лист и да одат...
- Advertisement -