15.1 C
Skopje, MK
Monday, April 22, 2019
Тагови чувства

Таг: чувства

8 нешта кои емпатичните личности ги доживуваат

Емпатите се познати по тоа што зрачат со енергија и позитивни вибрации. Тоа се луѓе кои имаат моќ да ги доживеат и впијат туѓите...

Ако ги прави овие 10 нешта, тој е официјално вашата сродна...

Често луѓето го романтизираат поимот "сродна душа". Можеби тоа е така бидејќи романтичните филмови и романите постојано нагласуваат дека најголемата љубов на вашиот живот...

Како животните ја покажуваат љубовта ?

Љубовта е прекрасна. Неколку фотографии на кои се гледа начинот на кој животните ги покажуваат нивните чувства:   При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во...

Гестови кои кажуваат многу повеќе од „те сакам“

Да кажете на некому „Те сакам“ не е едноставно, а на личноста на која што посакувате тоа да и го кажете потребно е вистински...

Што кога детето ќе каже „те мразам“

Ова е една од ситуациите кој ниту еден родител не ја посакува, но му се случува на секое семејство. Не е ништо страшно, само...

Во сопствениот сон…

Се будам повторно во сопствениот сон. Тргнувам по патот кој ми го насочува срцето. Талкам низ црните темници, како дух во глувата доба. Талкам сама, затворена во самата себеси. Се обидувам...

Поучна приказна: Дали имате „среќна кошула“?

Едно утро, еден крал не можел да стане од креветот, така и следното утро, и тоа по него... Лежел и никој не ја знаел...

Што чувствуваат мажите, а што жените?

Според досегашните истражувања разлика помеѓу мажите и жените навистина постои, можеби не во интензитетот на љубовта, но во манифестацијата на чувствата и однесувањето, секако. За...

Кога е вистинско време да се каже "те сакам"

Секоја врска има насока кон која се движи. Почнува наивно и забавно, доаѓа период кога емоциите достигнуваат кулминација, а штом дојде тој период ја...

Кога е вистинско време да се каже “те сакам”

Секоја врска има насока кон која се движи. Почнува наивно и забавно, доаѓа период кога емоциите достигнуваат кулминација, а штом дојде тој период ја...
- Advertisement -