28.1 C
Skopje, MK
Sunday, July 21, 2019
Тагови сокови

Таг: сокови

Заменете ја чашата сок со чаша вода и ќе бидете поздрави

Безалкохолните благи напитоци создаваат зависност исто како и цигарите, алкохолот или психоактивните супстанци. Добро се чувствувате додека ги пиете, но долгорочната употреба може значително...
- Advertisement -