25 C
Skopje, MK
Monday, October 15, 2018
Тагови Света Лидија

Таг: Света Лидија

Света Лидија Македонка – прва христијанка – Европјанка

Во Филипи Лидија била првата личност која поверувала во Господа Исуса Христа и ја прифатила проповедта на Свети апостол Павле. Таа своето верување во...
- Advertisement -