2 C
Skopje, MK
Tuesday, January 22, 2019
Тагови продуктивност

Таг: продуктивност

Дремките се знак на здравје, а не мрзливост

Ако не можете да го поминете денот без да ги затворите очите бар на 15 минути, тоа е сосема во ред. Всушност, научниците откриваат...

Кога сите работодавци би сфатиле од колкава корист е работењето надвор...

Ако работата ви се сведува на седење во канцеларија и тоа почнува да ве гуши, тогаш време е да направите нешто околу тоа. Познат...

Ако сакате да заработувате три пати повеќе од другите, запишувајте ги...

Дали знаете кoja e разликата помеѓу високо продуктивните и слабо продуктивните луѓе? А колку често ги запишувате вашите цели? Голема е важноста на сознанието за вашите...

Како да не се фрустрирате додека сте на работа

Секогаш ќе има бескрајна листа на задолженија кои ќе треба да се исполнат, но и работа која ќе треба да се заврши. Наметнат ни...

Никогаш не треба да ја прескокнувате паузата за ручек додека сте...

Дали правите пауза за ручек додека работите, без разлика дали тоа го правите од дома или сте во канцеларија? Прашањето од голема важност бидејќи...

Дали сте зависни од работата?

Кога работата ви станува се во животот, тешко може да се извлечете од тој круг. Големата зависност од работа со себе носи дополнителен стрес,...
- Advertisement -