-1 C
Skopje, MK
Sunday, January 21, 2018
Тагови првата христијанка македонка

Таг: првата христијанка македонка

Света Лидија Македонка – прва христијанка – Европјанка

Во Филипи Лидија била првата личност која поверувала во Господа Исуса Христа и ја прифатила проповедта на Свети апостол Павле. Таа своето верување во...
- Advertisement -