0 C
Skopje, MK
Monday, December 17, 2018
Тагови популарни дами

Таг: популарни дами

„Убавината на жената мора да биде видлива во нејзините очи, бидејќи...

Убавото се дефинира како одлика на едно нешто кое низ сетилно (перцепција) или умствено искуство пробудува чувство на задоволство или чувство на пријатност и...
- Advertisement -