17 C
Skopje, MK
Thursday, September 24, 2020
Тагови плик чанта

Таг: плик чанта

Што се има во една женска чанта

Сите го знаете оној муабет дека на жена треба да и ѕвониш два пати, првиот пат за да го пронајде телефонот низ чанта, вториот...

Како да изгледате за годишнината од матура

Следниот месец ќе биде месец на прослави. За помладите, прослава на матура, за оние малку повозрасните, годишнина од матура. Годишнините од матура понекогаш може...
- Advertisement -