21 C
Skopje, MK
Thursday, April 25, 2019
Тагови медитација

Таг: медитација

Медитација: најдлабокиот сон што може да го доживееме

Она што ни дава длабок одмор се нарекува медитација. Медитација е подлабоко од најдлабокиот сон што некогаш може да го имаме. Кога умот станува ослободен...

Медитација: техника посилна од антидепресивите

Постои лесен и ефикасен начин , преку кои ќе се намали нивото на стрес , депресија и болка. Откако ги разгледаа резултатите од 47 претходни...
- Advertisement -