7.9 C
Skopje, MK
Thursday, November 21, 2019
Тагови лаванди

Таг: лаванди

Прованса, парче земја со рајска убавина

Провансае регион во југоисточна Франција на Медитеранот, кој се граничи со Италија. На регионот Прованса се простираат департаментите Вар, Воклиз , Устие на Рона,...
- Advertisement -