-1 C
Skopje, MK
Friday, December 15, 2017
Тагови коефициент на ителигенција

Таг: коефициент на ителигенција

Каква енергија има твојата интелигенција?

Со години луѓето го мерат својот коефициент на интелигенција т.н IQ (ај-кју), за да добијат доказ за тоа колку се “паметни”. Во некои општествени кругови,...
- Advertisement -