-6 C
Skopje, MK
Friday, January 19, 2018
Тагови кисели краставички

Таг: кисели краставички

Причини поради кои водата од киселите кратавички не треба да ја...

Сите ние го правиме тоа: кога теглата од киселите краставички ќе се испразни, течноста ја истураме во мијалникот. Но, кога ќе ја погледнете оваа...
- Advertisement -