Studio Fix колекцијата во MAC Skopje City Mall

0

Истакнете ја својата индивидуалност со MAC Studio Fix колекцијата!

MAC козметика навистина верува во своето мото “All Ages, All Races, All Genders” затоа дополнително ја разви колекцијата на легендарните Studio Fix пудри, за да одговара на сите нијанси и тонови на кожата.

Линијата Studio Fix SPF 15 течни пудри содржи 64 нијанси, покрај пудрите колекцијата ги содржи и новите Studio Fix 24-Hour Smooth Wear коректори, Sculpt and Shape Contour палети, како и зголемена понуда на Studio Fix Conceal and Correct палета.

Колекцијата е достапна во MAC Skopje City Mall!