Стрелецот и сексот

0

Мажот стрелец е многу страствен и див љубовник. Исто како и другите Хороскопски знаци тој повеќе би сакал покрај себе да има жена која е искусна. Тој е желен да учи нови работи што може да ги примени во иднина. Мажот стрелец навистина ужива во флертувањето и предиграта. Кога станува збор за неговата изведба во кревет, тој ќе ве праша дали бил ”добар” и дали сте задоволени, бидејќи тој го сфаќа сексот многу сериозно.
Идеална секс позиција за него е секоја поза која ќе му овозможи максимално да ве задоволи и да ги покаже своите сексуални способности.

Жената стрелец ја сака својата слобода. Не можете да ја контролирате или поседувате. Мора да бидете креативни во изнаоѓањето на работи кои ќе го задржат нејзиното ниво на интерес, и да го одржувате тоа темпо, инаку ќе и здодеете многу брзо.Со други зборови, бидете прилагодлив, флексибилен и авантурист. Запомнете дека таа ја сака и чесноста. Не обидувајте се да ја измамите или за брзо време ќе станете минато за неа.
За оваа жена е идеална секс позиција во која треба да стои и да биде припиена за прозор или огледало. Исто така таа е идеален партнер за секс во јавност.

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.