Што ви е потребно за да бидете фит?

0

Кога станува збор за здравјето подеднакво е важно да му посветите внимание и грижа на вашето тело.  Доколку сте решени на овој чекор, она што треба да го знаете при избор за справа за вежбање е да ја познавате нејзината можност односно што сакате да постигнете, кои се вашите цели, но и колкава е нејзината сигурност.

Gymbit Nordic Stepper 2in1 – Степер е дизајниран за да ви овозможи удобност при вежбањето.
Оваа справа овозможува вежби за долниот и горниот дел од телото за целосна кардио вежба.

Gymbit 2in1 степерот се состои од:

Цврста рамка од челик и нелизгачки педали: Рачките се наместени и може да ги прилагодите кон вашите потреби, бидејќи на тој начин ќе имате прецизни движења и контрола во текот на вежбањето.

Платформа на стапала со двојно движење со која ќе може да се вртите додека вежбате и ќе ги вежбате задникот, долниот дел од грбот, колковите, нозете, бутовите и стомачните мускули. На овој начин вие ќе ја менувате вежбата и ќе го зголемите интензитетот.

Двојна акција со рачките: Двете рачки работат независно од педалите и со нив може да имате одлична вежба за раце. Отпорот на секоја рачка може да се прилагоди со помош на копчињата за напор која се наоѓа на нивната основа.Тие многу лесно се местат и се менуваат според вашите фитнес потреби и можности.

Екран и ЛЦД екран: Со оваа карактеристика вие ќе имате точен пристап до рутината на вашите вежби. Тие се поставени на горниот дел од централната основа меѓу двете педали, екранот е доволно голем за да може да читате во него додека стоите или пак вежбате. Екранот ќе го сними времето на вежбање, потрошените калории, бројот на чекори и чекори во минута.

Па доколку сакате да ги намалите килограмите, да го зацврстите вашето тело и пред се да бидете во одлична форма заради вашето здравје, тогаш Gymbit Nordic Stepper 2in1 претставува совршениот избор за вас.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.