„Стихови за жената и љубовта“ – манифестација во чест на жената

0

Денеска ќе се одржи манифестацијата „Стихови за жената и љубовта“ во Друштвото на писатели.
За време на манифестацијата ќе настапат 30 автори, а како  организатор  се појавува Клубот „Даница Ручигај“ од ДПМ.
Средбата се одржува во пресрет на Меѓународниот ден на жената 8 Mарт, а во знак на поддршка и афирмација на творештвото што го создаваат писателките.

Програмата ќе ја води Александра Велинова.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот