СОВЕТИ ШТО МОЖАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ ДА ДОСТИГНЕТЕ ВИП СТАТУС

0

Постои една приказна за некој Италијански милијардер кого го прашале; Кога би почнувал од почеток, што би направил за да стигне до статусот кој го има денес. Тој одговорил дека би ја прифатил која било работа за пристојна плата, но би купил впечатливо одело и би одел меѓу луѓе, на дружби и забави за да сретне што повеќе поединци што би му понудиле работа, би споделиле информација или би го вклучиле во својот круг на познаници или деловни партнери.

Вмрежувањето е една од клучните карактеристики на успешните и ВИП луѓе кои се свесни дека комуникациските вештини и емоционалната интелигенција се поефективни и од диплома од некој факултет со педигре. Покрај ова, тој дополнил и дека е многу важно да се учи неуморно, да се работи вредно, да се осознава и да се стане човек што го сакаат луѓето. Да се биде информиран и во тек со времето. Да се стане човек што нема време за трошење!

Доколку и вие сте еден од оние на кои времето им е најскапоцено и немате време да стоите во долгите редици за Black Friday чекајќи да го купите омилениот производ, бидете ВИП и дознајте ги Топ Шоп понудите 24 часа пред сите останати!

Само со регистрирање на следниот линк први ќе ги дознаете сите супер цени и попусти до 70% на омилените производи што ќе ги купите први, избегнувајќи ја гужвата и невозможната Black Friday еуфорија.

Пријавете се и бидете Топ Шоп ВИП купувач за овој Black Friday и уживајте во привилегиите и ВИП статусот 🙂