Што користат успешните жени

0

Нема човек кој не би го завртел погледот кога ќе помине жена која изгледа како вистинска бизнис дама. Се прашувате како е возможно, покрај сите обврски кои ги има, да изгледа како да излегла од салон за разубавување во 7 часот наутро.

Ви е чини невозможно, но тоа е реалност на жените кои препознаваат квалитет во производите кои ги користат.

Бизнис жена – таа знае дека вложувањето во квалитет се враќа двапати подобро.

Clinique маскарата го дефинира совршениот мејкап за денот

 

1

Brush – on стајлинг мус за конкретен изглед на очите

3

Само за 3 секунди изгледајте посвежо

Clients|Clinique~wmills v0 @ 6/23/2015 @ 8:56 AM~wmills v0 @ 6/25/2015 @ 9:14 AM~emills v2 @ 7/1/2015 @ 10:54 AM~wmills v3 @ 7/14/2015 @ 9:01 AM~wmills v4 @ 7/15/2015 @ 8:51 AM

 

Clients|Clinique~wmills v0 @ 6/22/2015 @ 1:12 PM~wmills v0 @ 6/23/2015 @ 10:14 AM~wmills v1 @ 7/1/2015 @ 1:32 PM~wmills v1 @ 7/1/2015 @ 3:48 PM~WMILLS v1 @ 7/1/2015 @ 4:36 PM~wmills v1 @ 7/7/2015 @ 8:30 AM~WMILLS v2 @ 7/14/2015 @ 12:24 PM~wmills v2 @ 7/14/2015 @ 2:20 PM~wmills v3 @ 7/17/2015 @ 4:17 PM~wmills v3 @ 7/21/2015 @ 8:30 AM~wmills v3 @ 7/23/2015 @ 11:55 AM~wmills v5 @ 7/30/2015 @ 10:49 AM~WMILLS v4 @ 7/30/2015 @ 12:27 PM~wmills v4 @ 7/30/2015 @ 1:43 PM

8

Уживaјте во летото со Clinique!

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.

Остави коментар