Секоја жена може да биде кралица!

0

Литванскиот стилист Константин Богомолов е млад и талентиран  артист. Тој е сопственик на академија за убавина каде ги повикува сите жени, од студентки до пензионерки да му бидат модели. Потоа, тој прави чуда од нивниот изглед. Неговите трансформации се базираат на облека, шминка и фризура, но и на неговите познавања од психологијата со кои им помага на сите жени да ја пронајдат најдобрата верзија од нив. Следниве фотографии уште еднаш ќе ви докажат дека со правилно избраната облека, шминка и фризура секоја жена може да биде кралица!

transformacii (23) transformacii (18) transformacii (17) transformacii (22) transformacii (21) transformacii (16) transformacii (20) transformacii (15) transformacii (19) transformacii (14) transformacii (9) transformacii (10) transformacii (11) transformacii (12) transformacii (13) transformacii (8) transformacii (7) transformacii (6) transformacii (5) transformacii (4) transformacii (1) transformacii (2) transformacii (3)а же

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот