САЕМ НЕМА, ама САЕМСКИ ПОПУСТИ ИМА

0

За многумина спалната соба е последната работа што ќе ја видат навечер, а првата што ќе ја здогледаат наутро. Честопати удобниот кревет и топлиот душек по долгиот и напорен ден ги земаме здраво за готово, но дали некогаш се прашуваме што се крие во историјата на нашето сигурно и удобно засолниште?

Иако денес креветите ги сметаме за нешта што речиси сите ги имаат, некогаш се сметале за многу вредни предмети. Во средниот век биле сместувани на места во домот на кои гостите би можеле да им се восхитуваат. Креветите биле толку ценети што биле оставани во наследство со тестамент. Дури и Шекспир на својата сопруга и го оставил својот кревет во наследство, кој освен што имал материјална, имал и сентиментална вредност.

Денес, креветот и душекот се сметаат за основа на секој совршен сон и пријатно утринско будење. Сите што знаат дека здравиот сон е здравје за целиот организам, одбираат душек, наддушек и перница со особено внимание и грижа. Имајќи в предвид дека душекот ќе го користиме барем 10 години, цената не би требала да ни биде единствениот услов.

Но, кога сме кај цените, на Дормео саемот што ќе се реализира од 11 до 24 април, секој ќе може да си го избере своето комплетно решение за спиење. Одберете го својот омилен душек од големиот избор на душеци со 20% попуст, наддушеци со 50% попуст, како и перници и јоргани со фантастични цени, што нема да ве остават рамнодушни.

Имајте на ум дека изборот на душек, наддушек или перница, не е одлука од денес за утре. Затоа во продажните салони на Дормео, како и на веб-страната www.dormeo.com.mk постојат експерти за спиење што ќе ви помогнат да ја донесете најдобрата одлука на патот до добриот сон и до кралското гостопримство на удобниот душек.

Искористете ги деновите од 11 до 24 април и дојдете на www.dormeo.com.mk, бидејќи Саем нема, но саемски попусти има.