Рибите и сексот

0

Мажот риби сака да се поврзе со својот љубовник на длабоко смислен начин. Тој е романтичен, страстен, емоционален и чувствителен и се одликува со давање и примање на задоволство и љубов. Mажот риби сексот го дожував како прекрасен подарок од универзумот. Поради фактот дека рибите одлично го читаат и разбираат говорот на телото, сексот со нив е речиси секогаш феноменален бидејќи точно знаат што сакате и како сакате да ви биде сервирано.
Идеална секс поза за него е „обратна каубојка“ и попатно вметнете некоја улога која ќе биде складна со името на оваа поза.
За жената риби некој може да каже дека е малку детинеста кога станува збор за сексот. Таа е срамежлива и чувствителна, обично се преправа дека е слободоумна и духовна заводничка. Всушност, жената риба се чувствува најразголено, тогаш кога ќе погледнете во нејзината душа.
Таа сака да носи впечатлива долна облека и додека тој детал е присутен на нејзината кожа, во била која позиција сексот со неа ќе биде боженствен, како никогаш до сега.

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.