Резервирајте хотелска соба за вашите деловни состаноци!

0

Би сакале да организирате успешен настан за деловна соработка и ви е потребен хотел?

Вашата компанија треба да организира состанок со тимот, конференција или настан и ви се потребни соби. Како да го лоцирате хотелот кој е најпогоден за деловни состаноци?

Овие практични совети ќе ви помогнат да ја донесете вистинската одлука кога станува збор за резервирање на хотелски соби и организирање на деловни за состаноци.

Дозволете Хотел Влахо да ја направат целата работа за вас.

Партнери од странство

Вашата компанија соработува со надворешни партнери, организирате состанок и имате потреба од соба со пријатна атмосфера каде ќе ги сместите вашите соработници или ќе го одржите деловниот состанок.
Хотел Влахо , располага со 14 соби и 9 апартмани, а тоа значи поголем избор за вас и поголеми шанси за успешна соработка од која ќе бидат задоволни и двете страни.

Бенефиции за компаниите

Хотел Влахо, овозможува и заштеда. Компаниите имаат најголеми поволности, а во зависност од бројката, следат и дополнителени попусти.

Кога е најдобро време да ја направите вашата резервација? Кои информации треба да ги споделите со хотелот?

Најдобро за вас е да резервирате веднаш штом ќе го договорите терминот на состанокот.
Колку повеќе информации споделите со хотелот во врска со настанот кој го организирате, состанокот или пак престојот на вашите соработници, толку подобро тие можат да одговорат на вашите потреби.

Основните информации кои се потребни за да направите резервација е да го кажете периодот за кој сте заинтересирани и времетраење на престојот, за колку лица станува збор, дали се работи за подолг престој, за состанок или настан.

Колку соби ви се на располагање.

Можете да го резервирате и цел хотел, нормално ако имате потреба од тоа. Кога станува збор за точна бројка, Хотел Влахо нема ограничувања.

Закуски

Хотел Влахо го подготвува највкусниот и најбогатиот појадок во градот, но исто така постои можност за допонителна нарачка по мени со достава од ресторан.

VIP поволности

Секако. Во зависност од вашите барања и можностите на хотелот, нема ограничувања.

Кои се вашите барања? Кои се вашите очекувања?

Ова се информации кои треба да ги споделите со менаџерите на хотелот за успешен престој или успешна соработка и придобивање на клиенти, клучно е се да изгледа онака како што вие сте замислиле и планирале.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот