Ретро постери кои не враќаат во времето

0

Додека денес адвертајзингот зема сè поголем залет и станува сè поактулен во интернет просторот, пред неколку децении тој се сведувал само на принтови. Ве враќаме во далечните триесетти година на минатиот век, па се до седумдесеттите за да ви прикажеме оригинални постер решенија за промоција на одредени производи.

Постерите од минатиот век најчесто биле премногу колоритни, а производите ги рекламирале девојки со облини и совршени кадрици…

Погледенете како изгледале постерите за Кока Кола пред шеесет години, како се рекламирале пивата, различните видови на пијалаци и какви понуди имале авиокомпаниите…

be3169ff-96eb-4cbc-bc3c-733af8be9768 b651ad3c-7e2b-44d2-8cd9-67571a849514 3969413e-505b-4aad-bbc8-cd05c2ba8575 e43e9c3e-3a7d-4d72-9945-993bc2984c16 393ae2a1-de26-4cb6-9929-bdae7bd1fdd4 584f690f-2c33-4ae2-8bf9-0f6ed48a3f48 62177023-6ac5-4312-a768-800138a9ad47 19879ec1-4738-45ce-856a-2677e73cb2db 5dac2749-055b-421e-a1c9-96bd6dfd098f 6df2a952-22f5-4e72-b6a5-da2f5a622950 b35e49d4-f978-41e6-a7d4-9870a1547d23 dbc7e263-3646-4531-908a-d3e078d0afa6 eb2d4482-d454-40f4-8b59-23ce62e156eb a77dbc70-dbc0-4faf-837f-a2ed65af6849 64595adb-146e-4986-b3a4-b71d49635049

0b5ea91d-4fca-4a0c-b528-08ef8d0da422 4f1f1bec-ef83-4814-9155-e9543abf5524 f8b7b131-d63c-420c-8bf9-d44d8d449607 096f83a6-4f93-47e5-aed7-3c9ee85f41d1 0f8bca02-fd05-4806-818b-263243c59213

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.