Реклами со моќни пораки кои ќе ве натераат да се замислите

0

Моќни фотографии кои ги објави порталот brightside.me за кои не се потребни многу зборови.

Зборови креираат нови светови. Читајте повеќе.

Ајде да бидеме најдобриот тим на светот.

Читајте повеќе.

Сите ние сме возачи. Ајде да ги делиме улиците.

Животните не се кловнови.

Ракот на дојка е причина за смрт на повеќе жени отколку собраќајните несреќи.

Секоја дијагноза спасува живот. Прегледајте се уште денеска.

Кога детето не чита книги, фантазијата исчезнува.

Корупцијата мора да биде зебележана.

Можеби вака ќе се грижите повеќе.

Плаче со години. Само ние го намаливме гласот.

Оставете го телефонот додека возите.

Дали ова е впечатокот што сакаме да го оставиме?

Кога пишувате пораки, не можете да ги видите светлата на семафорот.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.