Разликата во храната помеѓу економска и бизнис класа во авионите

0

Ако често патувате со авион, тогаш ова нема да ви биде новитет, барем не за авикомпаниите чии услуги ги користите. Но, и сите останати знаеме дека постои разлика во услугата од економска до бизнис класа во авионите. Од изгледот на седишта, број на патници, удобноста па се до храната што се служи.Денеска ќе се задржиме на храната, како изгледа во различни компании.

Turkish Airlines

Економска класа

enhanced-13235-1453923767-6

Бизнис класа

enhanced-8006-1453924361-2

Emirates Airlines

Економска класа

Бизнис класа

enhanced-24156-1454002252-11

American Airlines

Економска класа

enhanced-16268-1453930590-2

Бизнис класа

enhanced-11126-1453930550-1

British Airways

Економска класа

enhanced-16433-1453931357-7

Бизнис класа

enhanced-6422-1453931410-1

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.