Расправии во кои ниеден маж досега не победил жена!

0

Ниту еден однос не е идеален ако повремено не се појави по некоја расправија. Колку и да се вербално моќни, мажите многу ретко можат да ја победат жената при расправија. Во овие неколку случаи, сигурно и никогаш нема.

  1. Биди искрен дали сум здебелена

Низок удар! Што и да кажеш е погрешно. Можеби е малку поправена, но тоа не ти дава за право да ја викаш дебела. Од друга страна, не е убаво ни да лажеш. Што ќе одбереш?

Исто како да те прашала дали ги сакаш нејзините пријатели или родители…

2. Те видов како ја гледаш девојкана

Единствено решение е да се обвини ентериерот во ресторанот кој налага погледот да е насочен таму. Инаку, не постои друг одговор зошто би гледал во девојка што не е твојата.

3. Зошто не сакаш да гледаме заедно филмови?

Зошто не ти се свиѓаат штиклите на Мерил Стрип во “Ѓаволот носи Прада“ на пример. Или зошто тоа воопшто не е одговорот кој сакаш да го кажеш.

4. Зошто повеќе излегуваме со твоите другари отколку со моите другарки?Опасна зона, трчај побрзо.

5. Дај ми го телефонот да проверам нешто.Бегај! Колку и да се трудиш да не погрешиш, секогаш може да се пронајде нешто што не и се допаѓа.

Биткава ја губиш од старт, затоа почни да размислуваш на секс за смирување.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.