Ракот и сексот

0

Мажот рак е познат како голем романтичар кој понекогаш може да има луди промени во расположението. Еден момент тој може да посакува нешто, а наредната секунда му се здосадува и се движи кон следното нешто кое го посакува. Сепак, тој генерално покажува голема почит и грижа кон својата партнерка. Задоволувањето на нејзините потреби е негов главен приоритет. Доколку бидете негова, внимание ретко ќе ви недостасува. Мажот рак се смета за најнесебичен знак во зодијакот.
Идеална поза за него е секоја поза во која тој и партнерката лежат на грбот, бидејќи така ќе се истакнат нивните најчувствителни места. Не прибира се додека фокусот на сексуалниот чин е на нежните допири и емоционалните доживувања.

Жената рак ја доживува сексуалноста како чудна територија, поради фактот што нејзиниот знак е знакот на паѓањето на Марс. На некој начин, тоа ја одзема нејзината инстиктивна сексуална желба и ја прави повеќе зависна од сензуалната, нежна и емоционална љубов бидејќи тоа и пружи поголемо чувство на сигурност. Таа повеќе преферира водење љубов, отколку див и брз секс. Доколку копнеете по љубов, нежности и многу внимание, жената рак е идеален избор за вас. Таа нема да дозволи ништо да ви недостасува.
Идеална сексуална позиција за неа е таа да биде одозгора додека партнерот седи. Сака телата да бидат залепени едно до друго и таа да биде режисерот на претставата.

 

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.