Радоста да се биде татко прикажана низ фотографии кои ќе ве стопат од љубов

0

Една е мајка, но еден и татко. Врската која се создава со текот на времето е посебна и нераскинлива. Татковците и децата заедно знаат да ги прават сите лудории, да се забавуваат до бесвест но и да бидат мили и неодоливи кога никој не ги гледа.

Следниве фотографии ја откриваат радоста да се биде татко.

14797332_10211526284180575_1255772823_n 14877220_10211526284260577_2028360491_n 14825769_10211526284340579_1468607648_n 14886196_10211526284300578_852369076_n 14826421_10211526284060572_1260764904_n 14877923_10211526284380580_745985842_n 14886329_10211526284140574_1101387642_n 14825762_10211526284020571_317903284_n 14877876_10211526284220576_1724765486_n 14872425_10211526284100573_1631842789_n 14813650_10211526284540584_40958698_n 14826312_10211526284580585_490877026_n 14885716_10211526284740589_2030555438_n 14826265_10211526284860592_496406507_n 14875390_10211526284780590_1220520704_n 14826414_10211526284700588_1078379424_n 14886118_10211526284820591_1093410949_n 14825750_10211526284900593_255020651_n

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот