Пунктови за помош и донирање

0


Пунктови за помош

Пункт за Помош – Наум Наумовски Борче
Пункт за помош – Панче Арсовски
Пункт за Помош – Општина Гази Баба
Пункт за Помош – ОУ 25 Мај
Пункт за Помош – ИНЏИКОВО
Прифатен центар – ФОН
Хотел МЕГА – Бесплатно преноќување

Пунктови за донирање
МИТ Универзитет – Отворено од 08:00 – 17:00
Пункт за Донирање – Cat Cafe
Пункт за Донирање- Нано Бар – 08:00 – 01:00 – Секој ден
Пункт за Донирање- Поранешен Жито Лукс, ул Иван Аговски бр 10, Карпош 1
Пункт за Донирање- Понеделник, 14:00, на големиот паркинг пред Борис Tрајковски
Пункт за Донирање- Кисела вода, пред маркетот Веро, 8-20 часот
Пункт за Донирање- Пунктови на Општина Аеродром, во сите Основни училишта на Општината. Отворени се од 08:00 – 22:00.
Пункт за Донирање-Магацин на Црвен Крст Отворен е до 18ч

Точни локации: ТУКА!

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.

Остави коментар